Toimitus

Ilmainen toimitus yli 99€:n tilauksiin

Voit valita tilauksen yhteydessä sinulle sopivan toimitustavan. Toimitamme tilauksia ympäri Suomea postipakettina, noutopistepakettina ja kiireen sattuessa express-pakettina. Pääkaupunkiseudulla on mahdollista saada tilaus kotiinkuljetettuna.

Tilauksen käsittelyyn menee 1-3 päivää toimitustavasta riippumatta. Toimitusaika on 2-5 arkipäivää, jos tilaamanne tuotetta on varastossa. Yli 99€:n tilauksissa toimitus on ilmainen (postipaketti ja noutopistepaketti).

Osa tuotteista saattaa olla ennakkomyynnissä, mikä tarkoittaa hieman pidempää toimitusaikaa. Ennakkomyynnissä olevilla tuotteilla toimitusaika on n.14vrk. Jos on tarve saada yksittäisten tuotteiden tarkempi toimitusajankohta, voi olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostiin tilauksen käsittelyn jälkeen. Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, jos on kysyttävää tai toimituksen kanssa ilmenee ongelmia.

Postipaketti € 6.94

Postipaketti toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen tai Postin automaattiin. Toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

Express-paketti € 8.80

Express-paketti toimitetaan kotiovelle saakka. Toimitusaika on 1-2 arkipäivää.

DB Shenker € 6.14

Noutopistepaketti toimitetaan valitsemaasi DB Schenkerin noutopisteeseen. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Pääkaupunkiseudun kotikuljetus € 10.00

Pääkaupunkiseudun kotiinkuljetuksena paketti toimitetaan joko saman päivän aikana tai seuraavana päivänä sinulle sopivana aikana.
Toimitus Helsingin, Espoon ja Vantaan alueelle.

Laaja pääkaupunkiseudun kotikuljetus € 15.00

Pääkaupunkiseudun kotiinkuljetuksena paketti toimitetaan joko saman päivän aikana tai seuraavana päivänä sinulle sopivana aikana.
Toimitus Kirkkonummen, Keravan, Tuusulan, Järvenpään, Veikkolan, Sipoon ja Nurmijärven alueelle.

Onko kysyttävää?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme


    Käytämme evästeitä tukeaksemme käyttökokemustasi sivuillamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksy